Disponibilitate:  în stoc

Preț:  24,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: BIBLIOTECA DE MATEMATICA

Nr. pagini: 272 pagini

ISBN: 9789734714544

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Matematica, Învățamânt - Educație, Manuale scolare, Carte Școlară, Carte nefolosită, Niveluri educationale, Gimnaziu

Descriere

Matematica nu e nașpa se axează pe conceptele matematicii de nivel mediu, care pun probleme an de an: fracții, rapoarte, procente etc. Actrița și matematiciana Danica McKeller vă demonstrează că matematica poate fi ușoară și importantă și că nu trebuie neapărat să vă dea batăi de cap, oferindu-vă instrumentele necesare pentru a înțelege matematica și a reuși la toate examenele care implică această disciplină.

Ce veți găsi în această carte:

– explicarea principalelor concepte matematice din ciclul gimnazial;

– sfaturi și `ponturi la pachet` pentru rezolvarea temelor și a subiectelor de la testele de matematică;

– exemple din viața cotidiană legate de procente și proporții, pentru a vă ajuta atunci când mergeți la cumpărături sau vă apucați de gătit;

– un ghid de rezolvare a problemelor, care vă oferă un ajutor suplimentar la toate dificultățile matematice;

– un horoscop matematic, ca să aflați ce spun astrele despre apropierea voastră de matematică;

– teste de personalitate matematică.

Danica McKellar este matematiciană, dar și actriță, celebra pentru rolurile din The Wonder Years și The West Wing. Autoare a mai multor bestselleruri, este o matematiciană celebră pe plan internațional, preocupată și de educația matematică. Absolventă summa cum laude a UCLA, a fost foarte bine apreciată de respectatul Journal of Physics și în New York Times pentru realizările sale în domeniul matematicii, în calitate de co-autoare a unei teoreme matematice care îi poartă numele (Teorema Chayes-McKellae-Winn).


Comandă online MATEMATICA NU E NASPA. CUM SA SUPRAVIETUIESTI MATEMATICII DE NIVEL MEDIU FARA SA-TI PIERZI MINTILE SAU SA-TI MANANCI UNGHIILE la 24,00 lei scrisă de Danica McKellar, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția BIBLIOTECA DE MATEMATICA. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.