Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  9,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 262 pagini

ISBN: 9789737487858

Categorii: Bacalaureat, Învățamânt - Educație, Examene si concursuri

Descriere

Lucrarea, rodul experienţei unui colectiv de autori foarte experimentaţi în pregătirea elevilor – la clasă, pentru evaluari şi pentru concursuri –, este un auxiliar ideal de alăturat oricărui manual de matematică de liceu.

Materia conţinută în programa şcolară de clasele IX – XII este abordată pe teme, fiecare conţinând exerciţii şi probleme tratate gradat din punct de vedere al dificultăţii. Cei care se pregătesc pentru concursuri şi olimpiade şcolare au la dispoziţie, spre rezolvare, probleme din anii anteriori. De asemenea, lucrarea cuprinde 36 de teste de evaluare tip bacalaureat.

Secţiunea finală a cărţii conţine rezolvări detaliate la majoritatea aplicaţiilor, fiind utilă pentru verificarea promptă a valorii experienţei câştigate de către fiecare elev.


Comandă online Matematica. Exercitii si teste de evaluare pentru bacalaureat la 9,90 lei scrisă de Petre Simion , Victor Nicolae , Valentin Nicula, tiparită la editura Niculescu în anul 2012. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Matematica. Exercitii si teste de evaluare pentru bacalaureat nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.