Disponibilitate:  în 5 zile

Preț:  34,95 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Top 10+

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 936 pagini

ISBN: 9789734627943

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristică și critică, Literatura universala, Literatura rusa, Carti celebre / Clasici ai literaturii universale, Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

Traducere si note de Emil Iordache.

Povestea unei vieti pline de patimi si indoieli, celebrul roman Anna Karenina istoriseste tragedia unei femei aflate sub imperiul distructiv al unei pasiuni adulterine. In fundalul pe care, alaturi de Anna, evolueaza personaje aparte prin natura lor, Tolstoi divulga ipocrizia inaltei societati, zugraveste descompunerea modului de viata patriarhal si degradarea institutiei familiei.

„Tolstoi este cel mai mare prozator rus. Iar maretia lui se datoreaza calitatii rare de a se adapta la statura noastra, la ritmul nostru. Proza lui e ritmata de bataile propriei noastre inimi, iar personajele sale par sa se miste la fel de firesc in lumea noastra ca trecatorii care ni se perinda pe sub ferestre in timpul lecturii.” (Vladimir Nabokov)

""


Comandă online Anna Karenina (Top 10+) la 34,95 lei scrisă de Lev Nikolaevici Tolstoi, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Top 10+. Cartea poate fi livrată în circa 5 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.