Disponibilitate:  în stoc

Preț:  199,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 335 pagini

Tip copertă: tare

ISBN: 9785919260806

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Albume, Artă și Fotografie, Arta / Fotografie, Carte nefolosită, Albume

DescriereComorile Muzeelor Europene


O enciclopedie ilustrata de arta, lansata si premiata in Frankfurt pe Main. Contine 300 de opere din urmatoarele muzee europene: Luvru, Uffizi, Dresden si galeriile de arta din Praga, Varsovia si Bucuresti. Fiecare opera este comentata. Aici gasiti informatii complete si despre opere si despre autori, autori precum: Sandro Botticeli Filipepi, Leonardo da Vinci, Eugène Delacroix , Alexandros de Antioch , Jacob Jordans , Bernardino di Betto Betti, Bernaert de Rijckere , Paris Bordone , Nicolae Grigorescu, etc.

Rezolutia imaginilor este maxima, culorile – apropiate originalelor, paginile – hartie finlandeza, tratata special, lucioasa, coperta imbracata in matase naturala argintata, cantul paginilor protejat de razele solare de un strat suflat de argint. O carte de colectie cu un continut de valoare…


    Comandă online Comorile Muzeelor Europene. Enciclopedia ilustrata de arta la 199,99 lei, tiparită la editura Roossa în anul 2012 cu un număr de 335 pagini. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.