Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  57,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Manuale Beck

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 416 pagini

ISBN: 978-606-18-0007-0

Categorii: Constitutional, Drept

Descriere

„Cartea domnului Ştefan DEACONU este o reuşită ştiinţifică şi editorială. Redactată într-un stil logic, clar, prin utilizarea unui limbaj juridic frumos şi corect, cartea constituie o sursă de documentare de mare utilitate pentru studenţi şi nu numai.
Valorificând exigent şi critic o vastă literatură în domeniu, autorul se impune printr-o contribuţie personală evidentă, de înalt nivel ştiinţific, în prezentarea instituţiilor politice. Merită evidenţiată sistematizarea reuşită a conţinutului, care permite atât însuşirea lesnicioasă de către studenţi a cunoştinţelor, cât şi o anumită supleţe în predare. Menţionăm, de asemenea, referirile pertinente la jurisprudenţa constituţională care stimulează intelectul cititorului.
Cartea domnului Ştefan DEACONU este o carte care merită citită.”

Prof. univ. dr. Ioan MURARU
Profesor Emerit al Universităţii din Bucureşti


Comandă online Institutii politice la 57,90 lei scrisă de Stefan Deaconu, tiparită la editura CH Beck face parte din colecția Manuale Beck. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Institutii politice nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.