Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Agro-Zoo

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 221 pagini

ISBN: 9786066490023

Categorii: Fitotehnie , Agricultura, Știința și Tehnică, Gradinarit / Peisagistica / Plante de interior, Casa si Gradina, Stiinta / Tehnica, Carte nefolosită, Agricultura

Descriere

Cartea pe care v-o oferim nu este un manual de legumicultura.Acestea exista si le gasiti pe piata. Cartea aceasta reprezinta un sumum de exemple cu care speram sa reinviem in Romania o activitate care devenise aproape de masa la inceputul anilor '70. Am ales traducerea unei carti scrisa de un autor care traieste in Canada, desi fenomenul microfermelor urbane este la moda in multe locuri din lume. Daca prosperul canadian este atat de interesat sa-si asigure independenta alimentara, noi de ce n-am fi? Ca vremuri mai bune nu vor veni... Cel putin nu la noi.


Comandă online Gradinaritul in zonele urbane scrisă de David Tracey, tiparită la editura MAST face parte din colecția Agro-Zoo. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Gradinaritul in zonele urbane nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.