Pasi pe nisip

Autor(i):

Editura:

Colectia: Lira Books

Anul aparitiei: 2012

Nr. pagini: 448 pagini

ISBN: 978-606-600-726-9

Categorii: Carti de dragoste, Beletristica si critica

Produsul nu poate fi comandat:
Stocul epuizat!

Descriere

Abbie Fox nu şi-a mai văzut tatăl şi pe cele două surori mai mici de aproape doi ani, timp în care a călătorit în jurul lumii şi a gustat din plin viaţa, dar nu şi dragostea. Dar acum Lily, cea mai mică dintre surori, îi trimite lui Abbie e-mailuri urgente, implorând-o să se întoarcă acasă, în Nantucket. Sora mijlocie, Emma, este distrusă emoţional după pierderea slujbei, la care s-a adăugat faptul că logodnicul ei a rupt, şocant și neaşteptat, relaţia. Pe de altă parte, Lily este profund îngrijorată că Marina, frumoasa şi enigmatica femeie care a închiriat casa de oaspeţi, are de gând să-l cucerească pe tatăl văduv al fetelor. Surorile Fox au fost mereu alături în momentele de cumpănă ale familiei, dar acum realizează că trebuie să acorde mai multă atenție propriului viitor.

Pe parcursul verii, vieţile surorilor vor suferi transformări personale profunde și imprevizibile, care le vor determina să facă alegeri surprinzătoare și să își dea seama că dragostea poate vindeca și cele mai adânci răni sufletești.

Nancy Thayer are un master în literatură engleză de la Universitatea din Missouri. Este autoarea a peste douăzeci de romane care au ocupat primele poziții în topul bestsellerurilor din The New York Times și au fost traduse în mai multe limbi.