Disponibilitate:  în stoc

Preț:  34,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Anchete

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 185 pagini

ISBN: 9786069291443

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Criza, Economie, Finante - Banci, Afaceri / Economie / Bani, Carte nefolosită, Finante - Banci

Descriere

Blythe Masters - Femeia care a inventat armele finaciare de distrugere în masă!
Care sunt cauzele crizei, consecinţele ei din prezent şi ce ne rezervă viitorul: o adevarată apocalipsă financiară.
Blythe Masters este astăzi femeia cea mai puternică de pe planetă, fiind supranumită de către jurnalul londonez "The Guardian" - "cea care a inventat armele financiare de distrugere în masă".
în această anchetă magistrală asupra originilor şi actorilor crizei financiare, bazată pe informaţii-şoc perfect demonstrate, Pierre Jovanovic dovedeşte un imens talent de jurnalist.
într-un stil incisiv, foarte abordabil şi plin de savoare, Pierre Jovanovic face aici portretul bancherei de la JP Morgan care a dus la ruina băncilor inventand instrumentele de cesiune a riscului de insolvenţă, dezvăluie adevăratele cauze ale dezastrului economic fără precedent prin care trecem şi ne previne la ce să ne aşteaptăm în viitorul apropiat.
Criza declanşată de inconştienţa bancherilor avizi să transforme hârtia în aur să fi pus capăt speculaţiilor? Nici vorbă! Impreună cu echipa de la JP Morgan, Blythe Masters a început să se joace cu farfuriile noastre, speculând la bursă asupra materiilor prime şi în special asupra materiilor prime agricole – de unde explozia preţurilor la produsele de bază.
Un sfat pentru orăşeni : învăţaţi să puneţi cartofi în ghiveci.


Comandă online Blythe Masters - Femeia care a inventat armele financiare de distrugere in masa. Care sunt cauzele crizei, consecintele ei din prezent si ce ne rezerva viitorul: o adevarata apocalipsa financiara la 34,00 lei scrisă de Pierre Jovanovic Dorina Oprea, tiparită la editura Philobia. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.