Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Art Educational

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 267 pagini

Tip copertă: tare

ISBN: 9789731245003

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Examene si concursuri

Descriere

Lucrarea de fata cuprinde peste 220 de subiecte propuse in cadrul olimpiadelor scolare (clasele a VII-a si a VIII-a), in ultimii 20 de ani.
Subiectele selectionate sunt prezentate, impreuna cu solutii si baremuri de corectura, fiind astfel de un real folos elevilor care vor sa se pregateasca pentru acest gen de competitie, precum si pentru profesorii care pregatsc elevii in cercurile stiintifice, atat pentru olimpiade, cat si pentru alte concursuri de fizica locale, nationale sau internationale.
Sunt convins ca prezenta culegere de probleme va deveni un instrument foarte util pentru toti elevii, deja captivati de fizica si dornici sa obtina performanta in studiul fizicii, dar si pentru aceia care vor fi... contaminati de consultarea unei astfel de lucrari.

prof.univ.dr. Aurel Popescu


Comandă online Olimpiada de fizica - Gimnaziu scrisă de Ion Toma , Victor Stoica, tiparită la editura Art Klett face parte din colecția Art Educational. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Olimpiada de fizica - Gimnaziu nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.