Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Antropologie urbana

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 167 pagini

ISBN: 9789736682889

Categorii: Antropologie / Etnologie, Sociologie

Descriere

"Privind comparativ chipuri din vechime alaturate celor din prezent putem observa cu usurinta modificarile aparute intre timp in ritmul orasului si nu este prea greu sa le deslusim regresul. Un regres care se manifesta prin indiferenta. Indiferenta fata de vechile cladiri lasate de izbeliste, indiferenta fata de problemele celuilalt, polemicile adesea gratuite care izbucnesc in troleibuz sau in oricare fragment al spatiului public. Au disparut diferentierile de educatie, cultura, pozitie social. Acea noblete care obliga este un zacamant deja epuizat. Speranta este una singura: cu fiecare generatie care atinge varsta adulta apar tot mai multi cei care iubesc fronda. Desi vor fi intotdeauna o minoritate in interiorul generatiei lor, aceia care vor sa traiasca altfel, diferit, vor construi treptat o scara a valorilor reale, meritorii, consistente in gesturi, fapte, idei puse in practica."

....scria domnul Adrian Majuru in prefata cartii domnului Ioan Oprescu ("Expresia in antropologie de la nastere la moarte - studiu clinic de antropologie") aparuta la editura Oscar Print prin îngrijirea dnului Adrian Majuru.

Atentie-CV ul din 2005 nu este actualizat, din pacate doctorul Oprescu trecand in nefiinta in 2008;
Cat adevar dureros in cele spuse!

Cartea se citeste pe nerasuflate si pe langa valoarea stiintifica a sa pentru medici, psihologi etc, poate fi in plus un excelent ghid pentru portretisti (fotografi sau pictori); Pacat ca, din motive lesne de inteles, fotografiile ce insotesc volumul nu au putut fi reproduse la o calitate si dimeniune corespunzatoare. Chiar si asa, utilitatea lor este de netagaduit in cadrul studiului.


Comandă online Expresia in antropologie de la nastere la moarte - Studiu clinic de antropologie la 35,00 lei scrisă de Ioan Oprescu, tiparită la editura Oscar Print face parte din colecția Antropologie urbana. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Expresia in antropologie de la nastere la moarte - Studiu clinic de antropologie nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.