Disponibilitate:  în stoc

Preț:  37,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Sa-ti valorifici resursele mai bine

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 301 pagini

ISBN: 9789738495630

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Dezvoltare personala, Resurse Umane / Cariera, Economie, Afaceri, Psihologie, Afaceri / Economie / Bani, Carte nefolosită, Afaceri

Descriere

Despre carte
Cu aproape saizeci de ani in urma am inceput sa dezvolt o structura de progress personal bazata pe succese reale. Piramida Succesului care a rezultat a necesitat paisprezece ani de experimente si schimbari pana in momentul in care am considerat ca reprezinta un model complet si solid pentru construirea caracterului, curajului si compasiunii pentru semeni. Piramida a devenit pentru mine o adevarata harta, care ilustreaza simplificat procesul mentinerii cursului si conducerii existentei in concordanta cu propriile valori. Brian releva noi secrete in fiecare caramida ce alcatuieste Piramida invatand din intamplarile prin care au trecut oameni minunati cu care a colaborat de-a lungul timpului, iti vei dezvolta un plan de joc personalizat care te va ajuta sa gasesti implinire in toate aspectele esentiale ale vietii. Vei deveni un parinte mai bun, un prieten mai bun si un profesionist mai bun. Lectura acestei carti este la fel de palpitanta ca ultimele secunde ale finalei unui campionat NCAA ... este plina de o invioratoare si constanta incurajare. Nicio carte nu spune mai clar sa joci ca sa castigi in marele meci al vietii.
O lectura uimitoare. Cititi DINCOLO DE SUCCES si veti atinge adevarata performanta.

Despre autor
Brian Biro este unul dintre cei mai apreciati speakeri si instructori in probleme de leadership, viziune si consolidare a echipei. Unul dintre clientii importanti, care l-a invitat in numeroase randuri sa tina discursuri, a oferit cea mai la obiect descriere a impactului pe care cursurile lui Brian il au asupra participantilor, spunand: “ Brian Biro are energia unui copil de 10 ani, entuziasmul unui tanar de douazeci si intelepciunea unuia de saptezeci.
Programele sale sunt accesibile si pline de umor, fiind scrise si expuse cu modestie, deschidere si bunatate. Brian are o existenta iesita din comun si demna de a fi povestita: a ajuns pe culmile succesului atat in activitatea de antrenor, cat si in mediul corporatist.


Comandă online Dincolo de succes. Cum sa transformi haosul in actiuni constructive si indoiala in directie clara folosind Piramida Succesului a legendarului antrenor John Wooden - 15 secrete la 37,00 lei scrisă de Brian D. Biro, tiparită la editura BusinessTech face parte din colecția Sa-ti valorifici resursele mai bine. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.