Disponibilitate:  în stoc

Preț:  47,20 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 464 pagini

ISBN: 9789731931807

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Afaceri, Economie, Afaceri / Economie / Bani, Carte nefolosită, Afaceri

Descriere

întoarcerea în micul regat de Michael Moritz este a patra carte din Co-Lecția de Antreprenoriat, un proiect al editurii Publica, susținut de UniCredit Țiriac Bank și promovat de revista Money Express.

întoarcerea în micul regat este prima biografie autorizată a companiei Apple. Michael Moritz își poartă cititorii în intimitatea copilăriei lui Steve Jobs și Steve Wozniak, parcurgând împreună cu cei doi perioada în care aceștia au renunțat la facultate și au fondat Apple în anul 1976. O istorie fascinantă care începe din anii 1980 ajungând până în zilele noastre când Apple este recunoscută drept compania care a schimbat lumea în care trăim.

O lectură obligatorie pentru toți cei care dețin un gadget Apple și nu numai, întoarcerea în micul regat este singura carte care explică cum cei doi Steve, Jobs și Wozniak, au transformat Apple în cea mai inovatoare și valoroasă companie din lume.

Aceasta este o poveste despre trecut şi prezent. Şi, ca toate poveştile de succes, ilustrează triumful voinţei umane. Viitorul începe acum. Nicio companie din domeniul tehnologic nu a fost capabilă să producă în mod constant bunuri destinate pieţei de consum pentru o perioadă de jumătate de secol.

Pentru Apple se pune în mod inevitabil întrebarea: Ce urmează? Poate continua să repete performanţele trecute? Acest organism va continua să gândească şi să acţioneze diferit?

Date fiind temerile pentru sănătatea lui Steve Jobs, cine i-ar putea urma omului ale cărui identitate şi destin sunt atât de strâns legate de companie? Cum va reuşi Apple să evite soarta SONY după retragerea lui Akio Morita?


Comandă online Intoarcerea in micul regat - Steve Jobs si istoria companiei Apple la 47,20 lei scrisă de Michael Moritz Cosmin Nare, tiparită la editura Publica. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.