Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  17,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Stranioteka

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 79 pagini

ISBN: 9786066041874

Categorii: Beletristică și critică, Proza scurta

Descriere

"Avem de-a face în cartea de față cu un text al obsesiilor, care text, însă, râde de sine. închegat cu personaje debusolate, dedublate, trăind o frenezie continuă, alimentată de alcool şi droguri. Imaginile devin halucinante, realitatea se confundă cu delirul, obsesia devine refugiu. Nimeni nu vrea să-şi înfrunte problemele, aşa încât preferă să se lase pradă iluziilor. O carte a singurătăţii tratată cu superficialitate, în chipul cel mai nepotrivit, prin lucrurile care denaturează uşor-uşor, până la un tragism comic.
Sunt patru poveşti care încearcă să alcătuiască un roman de dimensiuni reduse. Scrise într-un stil ce se vrea optzecist-întârziat, cochetând spre final cu autobiografia, dar fără prea multă încredere. Textul este fracturat, feliat, franjurat și se pierde în detalii - un spectacol al nimicului. Presărat cu vedete franţuzeşti şi muze în carne şi oase, fetişcane care pun la îndoială întrega clădire construită pe speţii lor. Un microroman care îşi doreşte să lase gura apă şi în acelaşi timp să facă locuibil un oraş cu apucături forţat-industriale".


Comandă online Memoriile unui cascat la 17,00 lei scrisă de Tudor Ispas, tiparită la editura DACIA XXI face parte din colecția Stranioteka. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Memoriile unui cascat nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.