Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  36,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

La mai bine de 50 de ani de la prima lor editare în România, Exerciţiile de solfegii sau Solfegiile lui Jules Arnoud continuă să fie o solidă bază de iniţiere pentru viitorii muzicieni. Ediţia de faţă vine în sprijinul acestora din urmă, prezentând totodată o serie de modificări ce privesc actualizarea notaţiei muzicale în conformitate cu evoluţia istorică a scriiturii. Această reeditare îi va inspira pe tinerii elevi în descoperirea şi aprofundarea tainelor muzicii solfegiate.

Destinat elevilor clasei a III-a, manualul este un instrument fundamental în aprofundarea noţiunilor de teorie muzicală şi solfegiu. Manualul îmbină piesele muzicale şi solfegiile cu noţiunile de teorie, punând la dispoziţia micilor şcolari şi a profesorilor lor un instrument preţios în drumul spre performanţa muzicală.
Comandă online Pachet promotional Solfegii - J. Arnoud + (bonus Teorie si Solfegii manual pentru clasa a III-a) la 36,00 lei scrisă de Jules Arnoud, tiparită la editura Casa de Editura Grafoart în anul 2011. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Pachet promotional Solfegii - J. Arnoud + (bonus Teorie si Solfegii manual pentru clasa a III-a) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.