Disponibilitate:  în stoc

Preț:  38,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 128 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789731355948

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Englez - Roman, Dictionare si ghiduri bilingve, Dicționare și ghiduri, Engleza pentru copii, Limba Engleza, Limbi Străine, Invatamant / Educatie, Carte nefolosită, Carti pentru copii

Descriere

Copiii care vor deschide aceasta carte minunata vor invata mai mult decat simple cuvinte intr-o limba straina. Ei vor putea sa recunoasca, sa inteleaga si sa reproduca propozitii intregi. Dictionarul ii invata pe copiii de varsta prescolara sau pe cei din primele clase cum sa utilizeze cuvinte in diverse imprejurari, atat in limba engleza, cat si in limba romana. Structurati in functie de subiect, toti termenii prezentati apar in contexte referitoare la activitatea de zi cu zi, astfel incat sa fi e usor de recunoscut. Propozitiile-pereche – una in engleza, una in romana – sunt insotite de ilustratii color atragatoare, care fac sensul mai accesibil si invatarea mai atractiva in ambele limbi. Primele tale propozitii. Dictionar englez-roman cu ilustratii este un instrument ideal pentru copiii care incep sa invete limba engleza, atat la scoala, cat si acasa.


Comandă online Primele tale propoziţii. Dicţionar englez-român cu ilustraţii la 38,50 lei scrisă de Armelle Modere ANDREEA MARIA POPESCU, tiparită la editura Corint. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.