Disponibilitate:  în 18 zile

Preț:  79,00 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 18 zile.

Disponibilitate:  în 18 zile

Preț:  79,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 470 pagini

ISBN: 9789733028727

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Arte plastice, Artă și Fotografie, Arta / Fotografie, Carte nefolosită, Arte plastice

Descriere

Cartea cu titlul Renaştere, Manierism, Baroc se referă la evoluţia artei europene desfăşurate pe parcursul a cinci secole, din secolul al XIII-lea până în secolul al XVII-lea, secole caracterizate de complexe schimbări sociale şi spirituale care au stabilit desprinderea din mentalitatea medievală şi au hotărât orizontul afirmării viitoarei arte moderne şi contemporane. Păstrând rigorile prezentării istorice şi cronologice, scopul propus a fost de a facilita accesul la înţelegerea caracterelor specifice ale stilurilor celor trei epoci şi a distincţiilor stilistice ale operelor fiecărui artist.
Autoarea a urmărit ca paginile lucrării să ofere o interpretare adaptată cerinţelor sensibilităţii contemporane, receptivităţii actuale a semenilor noştri, tipului viu al interesului şi curiozităţii intelectuale, tot mai evidente ale acestora.
Din această perspectivă, lucrarea se îndepărtează de prezentările narative sau descriptive prezente, încă, în literatura de specialitate.
Cartea este adresată pasionaţilor de cultură, publicului de cititori cu adevărat interesaţi să se iniţieze şi să descopere forţa spirituală a artei.


Comandă online Renastere, Manierism, Baroc - Istoria artelor plastice la 79,00 lei scrisă de Adriana Botez Crainic, tiparită la editura Didactica si Pedagogica în anul 2011. Cartea poate fi livrată în circa 18 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.