Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  19,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 71 pagini

ISBN: 9789738788664

Categorii: Muzica, Artă și Fotografie, Muzica, Învățamânt - Educație

Descriere

“Lucrez de mult timp cu copii, iar pentru cei mai mici, dar dornici să afle ce şi cum se cântă la acest instrument minunat numit pian, nu găseam materiale atractive, adaptate vârstei lor. Şi am început să le inventez eu, ca să le pot inspira bucuria şi interesul pentru acest instrument.
Apoi, gândul unei cărţi s-a înfiripat şi am început să merg pe acest drum. Un drum destul de anevoios, care mi-a adus alături 2 oameni care au crezut în acest vis: Ionuţ Olaru, cel care a reuşit să conceapă imaginea cărţii atât de atractivă şi simpatică, şi Cristina Straton, care, fără ezitare, a susţinut editarea cărţii la editura FEST.
Aşa că, a aparut această carte pentru cei mici, plină de surprize, cu multă joacă şi cu mulţi prieteni dornici să îi ajute de descopere primele noţiuni despre pian.

O carte care să le deschidă drumul către muzică, un drum lung, dar atât de frumos.

Am creat acest început de drum privind totul prin ochii lor, revăzând lumea din jur plină de lucruri de descoperit. O mică metodă care combină tehnica jocului şi ilustraţia pentru a-i aduce pe cei mici mai aproape de pian. Dacă, după ce vor parcurge această carte, interesul pentru pian le-a fost deschis, ei vor putea continua studiul pianului. Pentru că, începând de la o vârsta fragedă apropierea de pian, progresul ulterior poate fi mai rapid, acest instrument având şi capacitatea de a dezvolta o serie de însuşiri foarte folositoare: capacitatea de atenţie, muzicalitatea, spiritul inovator, disciplina.„ Elena Laura Dănăilă


Comandă online Despre pian pentru cei mici la 19,00 lei scrisă de Elena Laura Danaila, tiparită la editura Fest în anul 2010. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Despre pian pentru cei mici nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.