Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  10,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Politica

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 280 pagini

ISBN: 9786065790858

Categorii: Drepturile omului, Drept

Descriere

Prezentare de carte avocat Diana-Elena Dragomir - Curtea Europeana a Drepturilor Omului dupa 1 iunie 2010 - Ghid legislativ

Curtea Europeana a Drepturilor Omului dupa 01 iunie 2010 – Ghid legislativ este un instrument de lucru care indica cadrul legislativ in care o persoana se poate adresa Curtii Europene.

Cartea aduce celor interesati, in primul rand, noua forma a Conventiei Europene pentru Apararea Drepturilor Omului si a Libertatilor Fundamentale, in vigoare din 01 iunie 2010, actualizata cu toate modificarile adoptate de Statele Membre prin Protocoale aditionale, dar si textul integral al fiecarui Protocol in parte fara a lipsi nici Statutul Consiliului Europei.

Deosebit de important, Regulamentul Curtii Europene, un adevarat manual de procedura pentru oricine se adreseaza Curţii de la Strasbourg, este prezentat acum in forma sa actualizata, cu toate modificarile survenite intre timp, inclusiv prin Protocolul nr 14 aditional la Conventie, si este insotit de anexele adaugate de Curte de-a lungul timpului.

Fiind in acelasi timp si un indrumar, cartea contine ultimele instructiuni practice elaborate de Grefa Curtii Europene pentru cei interesati sa formuleze sau sa conduca o cauza in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului.


Comandă online Curtea Europeana a Drepturilor Omului dupa 1 iunie 2010 - Ghid legislativ la 10,00 lei scrisă de Diana-Elena Dragomir, tiparită la editura Nemira face parte din colecția Politica. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Curtea Europeana a Drepturilor Omului dupa 1 iunie 2010 - Ghid legislativ nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.