Disponibilitate:  în stoc

Preț:  15,95 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 144 pagini

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Clasa a VIII-a, Manuale scolare, Învățamânt - Educație, Gimnaziu, Niveluri educationale, Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Descriere

Cele patru caiete auxiliare de matematică se adresează elevilor de gimnaziu, care doresc o fixare sau o recapitulare a noţiunilor din clasa a V-a, a VI-a, a VII-a, respectiv a VIII-a, însă pot folosi şi profesorilor ca materiale auxiliare. Lucrarea respectă actuala programă şcolară, grupând elementele de conţinut în unităţi de învăţare, cu respectarea logicii interne de dezvoltare a conceptelor matematice şi asigură o bună acoperire a obiectivelor de referinţă. Exerciţiile şi problemele alese sunt grupate pe două nivele de dificultate :

• nivel de bază – pentru consolidarea cunoştinţelor matematice de bază;

• nivel mediu – pentru dezvoltarea aptitudinilor matematice.

Unele paragrafe conţin rezumate ale cunoştinţelor necesare, astfel încât se evită răsfoirea caietului.

Majoritatea exerciţiilor se pot rezolva direct pe aceste caiete auxiliare, putând fi utilizate pentru muncă independentă, fişe de lucru, teme pentru acasă, în timpul şcolii sau în vacanţă.Volumul destinat clasei a VIII-a se încheie cu exemple de teste de evaluare naţională propuse sau aplicate în ultimii ani la testările naţionale pentru admiterea în clasa a IX-a.


Comandă online Matematica. Caiet auxiliar pentru clasa a VIII-a la 15,95 lei scrisă de Dana Morar, tiparită la editura Maxim Bit în anul 2010. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.