Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  12,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Informare

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 304 pagini

ISBN: 9789737485045

Categorii: Dezvaluiri si documente, Diverse, Siguranta Nationala, Politică

Descriere

Un jurnalist a reusit sa patrunda pentru prima data dincolo de zidul gros care inconjoara Serviciul Secret al Statelor Unite, corpul de elita care este gata sa incaseze in orice moment un glont pentru a-l proteja pe presedintele SUA si familia sa.

Dupa obtinerea unor interviuri in exclusivitate cu mai mult de o suta de fosti si actuali agenti ai Serviciului Secret, autorul de bestselleruri si reporterul care a castigat mai multe prestigioase premii, Ronald Kessler, le dezvaluie secretele pentru prima data in aceasta carte.
Deoarece agentii din Serviciul Secret sunt obligati sa pastreze confidentialitatea, alegatorii afla foarte rar cum sunt de fapt presedintii, vicepresedintii, candidatii la presedintie sau membrii cabinetului lor. Daca ar afla, spune un fost agent al Serviciului Secret, "ar urla".

RONALD KESSLER, fost reporter al The Washington Post si Wall Street Journal, este unul dintre cei mai bine vanduti autori in acest moment din SUA. New York Times recomanda si romanele The Terrorist Watch, The Bureau, Inside The White Hous si CIA at War.


Comandă online Serviciul Secret al SUA: In slujba presedintelui la 12,90 lei scrisă de Ronald Kessler, tiparită la editura Niculescu face parte din colecția Informare. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Serviciul Secret al SUA: In slujba presedintelui nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.