Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 420 pagini

ISBN: 9789736292699

Categorii: Medicină - Sănătate, Educatie sexuala

Descriere

Cartea de faţă, publicată de prestigioasa editură OXFORD UNIVERSITY PRESS, este considerată cea mai cuprinzătoare lucrare privind pilula anticoncepţională, apărută până la ora actuală în lume.
în prezent, există pe piaţă mai multe metode contraceptive ca oricând, iar medicii nu au timpul necesar pentru a discuta cu pacienta despre fiecare, în detaliu. De aceea, lucrarea reprezintă un ghid extrem de util tuturor femeilor, care vor găsi aici informaţii de încredere şi recomandări practice, pentru a lua cele mai bune decizii. Este, de asemenea, indispensabilă specialiştilor şi medicilor tineri care se pregătesc în obstetrică-ginecologie, fiind un compediu concis, cu un punct de vedere echilibrat. Cele 10 capitole dezvoltă subiecte precum: mecanismele prin care acţionează pilula, modul de administrare al acesteia, efecte şi reacţii adverse, tipuri de pilule, alte metode contraceptive hormonale: implanturi, injecţii şi plasturi etc.
Scrisă de un specialist renumit, într-o manieră accesibilă şi conţinând informaţii cuprinzătoare şi dovedite ştiinţific, cartea de faţă ar trebui recomandată cu căldură de toţi medicii specializaţi în planificare familială


Comandă online Pilula anticonceptionala si alte metode contraceptive la 25,00 lei scrisă de John Guillebaud, tiparită la editura Lider în anul 2010. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Pilula anticonceptionala si alte metode contraceptive nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.