Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: BPT serie noua

Anul apariției: 1971

Nr. pagini: 301 pagini

Categorii: Beletristică și critică, Carti celebre / Clasici ai literaturii universale

Descriere

Cu o prefata de Ion Acsan


Stea de marimea intai pe firmamentul literaturii universale, astrul lui Homer se distinge nu numai prin stralucirea lui cu totul aparte, ci si prin nimbul de mister care invaluie poate pentru totdeauna insasi persoana poetului.

Daca vechile cetati grecesti si-au disputat secole in sir cinstea de a-i fi leagan..., invatatii ultimelor doua secole s-au dovedit la fel de zelosi in negarea existentei lui istorice. De fiecare data Homer a iesit biruitor, intrecandu-l pana si pe miticul Proteu.

Umbra lui Homer a fost invinuita ca si-a insusit paternitatea unor epopei geniale, roadele muncii unui lung sir de aezi, „redactori“ sau „editori“ anonimi. Treptat, opera homerica a capatat proportii uriase si o diversitate neverosimila – imnuri inchinate zeilor, epopei eroice sau comice, parodii, poezi ocazionale etc.


Comandă online Imnuri. Razboiul soarecilor cu broastele la 15,00 lei scrisă de Homer, tiparită la editura Minerva face parte din colecția BPT serie noua. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Imnuri. Razboiul soarecilor cu broastele nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.