Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  45,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Colecția: Ferestre cu surprize

Anul apariției: 2009

Nr. pagini: 10 pagini

Tip copertă: tare

ISBN: 9786065250185

Categorii: Cărți pentru copii, Cărți pentru copii, Carti cu sunete / surprize

Descriere

Cartea Dinozaurii face o scurta introducere in subiect, intr-un mod atractiv si amuzant. Copiii vor afla cum au aparut dinozaurii, cum vanau si se aparau in fata dusmanilor, cum se inmulteau si aveau grija de pui si de ce au disparut.

Cele doua carti din seria Fereste cu surprize sunt destinate copiilor de peste 3 ani. Paginile sunt realizate dintr-o spuma speciala, transformand volumele in obiecte foarte usoare. Cei mici vor afla lucruri interesante despre temele abordate si se vor amuza copios descoperind surprizele ascunse in ferestrele decupate din fiecare pagina. Ilustratiile simple, dar pline de culoare, sustin informatia prezentata in text. Forma speciala, neregulata, da un farmec aparte celor doua volumele.


Comandă online Cauta ferestrele cu surprize - Dinozaurii la 45,00 lei, tiparită la editura Girasol face parte din colecția Ferestre cu surprize în anul 2009. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Cauta ferestrele cu surprize - Dinozaurii nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.