Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  50,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Anul apariției: 2009

Nr. pagini: 536 pagini

ISBN: 978-973-127-223-8

Categorii: Jurisprudenta, Drept

Descriere

Descriere: „Simpla trecere în revistă a problematicii analizate demonstrează că suntem în prezenţa unei cercetări monografice, adusă la zi şi deosebit de utilă pentru teoreticienii şi practicienii dreptului.
Lucrarea cuprinde numeroase informaţii şi soluţii, inclusiv din dreptul comparat, autoarea îmbinând tratarea legislaţiei cu teoria şi practica judiciară, unele sentinţe sau decizii, fiind nepublicate, culese prin efort propriu. Autoarea nu a preluat însă automat soluţiile din doctrină şi jurisprudenţă, ci le-a analizat critic, iar atunci când a fost necesar şi-a exprimat propriul punct de vedere ori a adus argumente noi în favoarea soluţiei pentru care a optat sau a făcut propuneri de lege ferenda.
Realizarea unei lucrări reuşite este datorată nu numai efortului de cercetare şi analiză al autoarei,
ci şi experienţei sale didactice şi a celei de judecător.”

Prof. univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu


Comandă online Urmarirea si predarea silita a bunurilor imobile la 50,00 lei, tiparită la editura Universul Juridic în anul 2009 cu un număr de 536 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Urmarirea si predarea silita a bunurilor imobile nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.