Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Colecția: Video CD

Categorii: Multimedia, Cărți pentru copii

Descriere

Aceste seriale (cate 5 numere fiecare) prezinta intamplarile prin care trec trei dintre cele mai cunoscute si indragite personaje din literatura pentru copii.

Nazdraveniile lui Pinocchio, care nu-si asculta tatal si trece printr-o multime de intamplari nefericite, aventurile Micii Sirene din momentul in care bautura fermecata o transforma in fiinta umana, viata plina de intamplari ciudate si neprevazute a lui Louie, care fara sa vrea intra in tot felul de incurcaturi, toate acestea pot fi urmarite in filmele de pe VCD-uri. Desenele sunt sugestive si atractive.

Fiecare VCD este insotit de un poster cu autocolante, care pune la incercare atentia cu care copiii au urmarit filmele si le dezvolta indemanarea.

Timp de 50 de minute, cat dureaza fiecare VCD, copiii urmaresc cu sufletul la gura incercarile lui Pinocchio de a deveni un baietel adevarat, lupta dintre vrajitorul cel bun si vrajitoarea marilor si ghinioanelor care se tin lant pentru micul Louie.

Reviste cu postere si autocolante insotite de VCD-uri.


Comandă online Mica Sirena - Episoadele 5 si 6 la 15,00 lei, tiparită la editura Erc Press face parte din colecția Video CD categorie Multimedia, Cărți pentru copii. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Mica Sirena - Episoadele 5 si 6 nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.