Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  12,80 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Eşti gata să iei parte alături de eroul nostru la provocare? însoţeşte-l pe cocoşul cel neînfricat în peregrinările sale şi dă-i o mână de ajutor atunci când se află la ananghie.

Ei, da, chiar şi cei mai curajoşi dintre cocoşi au nevoie de un aliat de nădejde! Boierul este tare viclean! Abia aşteaptă să-i vină de hac prietenului nostru! Puţul cu apă, cuptorul cu jeratic, cireada de vite şi haznaua cu bani sunt doar câteva din probele la care îl va supune. Păstrează-ţi sângele rece, trebuie să acţionezi cu maximă prudenţă.
Doar nu vrei ca sărmanul cocoş să ajungă ciorbă la masa de duminică!

După ce ai ascultat povestea "Punguţa cu doi bani", rememorează principalele etape ale aventurii. Fii cu ochii în patru, îţi vom testa atenţia prin intermediul câtorva joculeţe. Cum ar fi să îl ajuţi pe cocoş să descopere cele două monede pierdute, sau să participi la o cursă cu obstacole? Pe locuri, fiţi gata, start!


Comandă online Sa ne jucam pe calculator - Punguta cu doi bani la 12,80 lei scrisă de Ion Creanga, tiparită la editura Erc Press face parte din colecția Sa ne jucam pe calculator. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Sa ne jucam pe calculator - Punguta cu doi bani nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.