Disponibilitate:  în stoc

Preț:  18,08 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Lumea animalelor

Anul apariției: 2007

Nr. pagini: 32 pagini

ISBN: 9789737811660

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Ilustrate / Benzi desenate, Cărți pentru copii

Descriere

Colectia LUMEA ANIMALELOR,realizata intr-o grafica deosebita,va ofera sansa de a avea o perspectiva asupra naturii asa cum numai o camera de filmat va poate oferi. Fiecare pagina va face sa va simtiti ca si cum ati fi acolo,langa animale si le-ati spiona fiecare miscare. Numarul mare de detalii va ofera o multime de informatii cu privire la toate etapele din viata animalelor asa cum numai natura poate oferi. Textele sunt concepute de specialisti care au reusit sa redea esenta notiunilor si a datelor intr-un limbaj accesibil,usor de insusit de orice categorie de cititori.

Traiul animalelor in salbaticie presupune o gama larga de adaptari si comportamente speciale ale acestora. Pe langa procurarea hranei si reproducere, animalele trebuie sa-si construiasca vizuini sau cuiburi, sa supravietuiasca fie pe cont propriu, fie ingrupuri mai mici (familiale) sau mai mari si sa se adapteze la schimbarile climatice ale succesiunii anotimpurilor. Aceasta carte prezinta imagini mai putin cunoscute despre mai mult de 80 de specii de animale, surprinzand cum se adapteaza la mediul lor de viata, asigurandu-si propria supravietuire si pe cea a puilor. Cartea cuprinde si prezentarea catorva animale - inclusiv dinozaurii - care nu mai exista, dar si alte animale precum tigrii si ursii panda uriasi, specii amenintate cu exterminarea.


Comandă online Lupta pentru viata la 18,08 lei scrisă de Beatrice McLeod, tiparită la editura Vox face parte din colecția Lumea animalelor. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.