Disponibilitate:  în stoc

Preț:  53,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Monografii

Anul apariției: 2009

Nr. pagini: 320 pagini

ISBN: 9731911413

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Drept, Dreptul muncii / Protectia muncii, Drept, Carte nefolosită, Dreptul muncii

Descriere

Autoarea face o analiză completă, atât din punct de vedere teoretic dar şi practic, a contractului individual de muncă şi a convenţiei civile de prestări servicii.
Lucrarea este structurată pe capitole, instituţiile tratate fiind prezentate din perspectiva evoluţiei istorice, trecând apoi la un studiu comparativ între acestea şi alte categorii de contracte, cum ar fi contractul de voluntariat ori contractul de punere la dispoziţie.
Sunt, de asemenea, analizate pe larg, elementele specifice contractului individual de muncă şi ale convenţiei civile de prestări servicii, autoarea axându-se pe executarea, modificarea şi suspendarea acestora, protecţia drepturilor salariaţilor şi răspunderea juridică atât a angajatului cât şi a angajatorului.


Comandă online Contractul individual de munca si conventia civila de prestari de servicii la 53,90 lei scrisă de Ioan Mara, tiparită la editura Wolterskluwer face parte din colecția Monografii. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.