Disponibilitate:  în stoc

Preț:  5,12 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2009

Nr. pagini: 240 pagini

ISBN: 9781602571716

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Roman strain, Carte nefolosită, Beletristica

Descriere

Unul dintre cei mai traduşi scriitori francezi, Jean-Marie Gustave Le Clezio, laureat al Premiului Nobel pentru literatură 2008 şi-a făcut un debut impresionant cu romanul Procesul verbal, care a fost premiat încă de la apariţie, nominalizat la Premiul Goncourt, tradus în numeroase limbi şi comparat cu Străinul lui Camus. Este recompensat pentru totalitatea operei sale în 1980, de catre Academia Franceză cu Premiul Paul Morand, fiind primul laureat al acestui premiu.
Nu întâmplător eroul romanului Procesul verbal poartă numele de Adam Pollo. Impins de nebunie, de uitare sau de dorinţa obscură de a încerca o experienţa extremă, Adam se retrage într-o casă izolată, departe de viaţa de neînţeles a oraşului. Este oare un singuratic ? Este evadat dintr-un azil psihiatric ? Are o legatură bizară, brutală şi complice în acelaşi timp cu tânăra Michelle, care de multe ori pare o replică a personajului însuşi. Când, în sfârşit, se reîntoarce în lume, prezicând viitoarea ordine a lucrurilor, este arestat şi judecat de oamenii ale caror legi le-a încălcat fără să ştie. Prin acest prim roman exploziv, Le Clezio s-a dovedit a fi un scriitor vizionar şi rafinat, care nu s-a dezminţit în nici una dintre cărţile următoare.


Comandă online Procesul verbal la 5,12 lei scrisă de J. M. G. Le Clezio, tiparită la editura Univers în anul 2009. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.