Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  99,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2008

Tip copertă: tare

ISBN: 9789738879102

Categorii: Cărți pentru copii, Carti tridimensionale, Literatura

Descriere

Ssst!
Nu stii ca el isi poate da seama daca nu dormi cand te viziteaza? Nu stii ca are o lista cu copiii rai? Nu stii ca zboara in jurul lumii, impartind cadouri tuturror copiilor intr-o singura noapte?
Bineinteles ca stii!

Toata lumea stie ce face Mos Craciun... dar oare cum reuseste el sa faca toate acestea? Intra in lumea magica a Craciunului, ca sa descoperi unele dintre cele mai bine pastrate secrete ale lui Mos Craciun, de la casa lui ascunsa de la Polul Nord, pana in nemaipomenita lui sanie si puterea magica ce ii poate ajuta pe reni sa zboare. Vino sa o intalnesti pe cea mai importanta persoana din viata lui Mos Craciun - sotia lui - si armata de spiridusi care lucreaza din greu pentru a face din Craciun un moment atat de special.

Niciodata pana acum lumea fermecata a lui Mos Craciun nu a fost dezvaluita atat de amanuntit, dar odata ce ai aflat totul...

Ssst! Pastreaza secretul pentru tine! Nu stii ca acesta este cel mai mare secret dintre toate secretele?


Comandă online Mos Craciun si lumea sa fermecata la 99,00 lei scrisă de Rod Green Ruxandra Galetuse, tiparită la editura CARLTON BOOKS. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Mos Craciun si lumea sa fermecata nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.