Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  91,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Coordonator(i):

Editura:

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 912 pagini

Tip copertă: tare

ISBN: 9789736591419

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicină - Sănătate, Medicina / Sanatate, Carte nefolosită

Descriere

La un deceniu de la aparitia "Micii enciclopedii endocrine", autorii au simtit nevoia unei noi editii, care sa pastreze esentialul si sa-l completeze cu noutatile in domeniul endocrinologiei, cu ceea ce a evoluat, s-a clarificat si a intrat in discursul medical curent.

Pe langa acest deziderat fundamental, lucrarea de fata urmareste sa asigure celor interesati o biblioteca bazata pe un generos bagaj informativ, sa ofere un instrument de lucru rapid, eficient, concis si actual, sa acopere un gol in literatura de specialitate, sa aduca o contributie substantiala la inegalabila constructie reprezentata de endocrinologia romaneasca si sa faca inca un pas in "lungul drum" spre marea enciclopedie endocrina.

In comparatie cu prima editie, lucrarea de fata cuprinde un numar dublu de termeni, iar jumatate dintre cei initiali au fost actualizati, raspunzand astfel evolutiei specialitatii.
Elaborata de catre cei mai buni specialisti endocrinologi, lucrarea raspunde interesului unui public ce depaseste cu mult granitele acestui domeniu medical, adresabilitatea larga fiind direct proportionata cu ponderea endocrinologiei in progresul medicinei.


Comandă online Endocrinologie ... de la A la Z. Dictionar enciclopedic la 91,00 lei Constantin Dumitrache, tiparită la editura National în anul 2008. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.