Disponibilitate:  în stoc

Preț:  39,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Business

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 160 pagini

Tip copertă: tare

ISBN: 9789737283153

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie motivationala, Psihologie, Afaceri, Economie, Afaceri / Economie / Bani, Carte nefolosită, Afaceri

Descriere

Kotter şi Cohen pătrund în profunzimea subiectului schimbării cu scopul de a ne arăta în ce constă esenţa înfăptuirii ei reale. Apelând la povestiri convingătoare, adevărate, spuse de oameni aflaţi în focul luptei, autorii atacă problema fundamentală a oricărei transformări majore: ce trebuie să faci, în afara faptului de a-ţi transmite mesajul, pentru a schimba cu adevărat comportamentul oamenilor? Pentru oamenii aflaţi în diverse ipostaze ale existenţei şi pentru companiile aflate în diverse etape ale schimbării, această lucrare densă, gravă surprinde esenţa - şi maniera de realizare - a unei schimbări încununate de succes.
John P. Kotter, expert de renume mondial în conducerea afacerilor şi profesor la Harvard Business School, este autorul mai multor cărţi, printre care şi al lucrării Ce fac liderii cu adevărat. Dan S. Cohen este director la Deloitte Consulting LLC.


Comandă online Inima schimbarii. Povestiri adevarate despre felul in care oamenii isi transforma organizatiile la 39,00 lei scrisă de John Kotter , Dan Cohen, tiparită la editura Meteor Press face parte din colecția Business. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.