Programare in Windows 95

Autor(i):

Traducator(i):

Editura:

Colectia: Calculatoare personale

Anul aparitiei: 1999

Nr. pagini: 1063 pagini

Categorii: Calculatoare / IT, Programare

Produsul nu poate fi comandat:
Stocul epuizat!

Descriere

Programare in Windows 95

Ghidul clasic pentru scrierea aplicatiilor in Windows 95

Actualizat la mediul pe 32 de biti din Windows 95, acest bestseller al lui Charles Petzold este cel mai cunoscut, cel mai apreciat si cel mai raspandit manual din lume despre programare. "Cauta in Petzold" a devenit raspunsul la intrebarile legate de programarea in Windows pentru o generaiie tntreaga de programatori tn C. Tn aceasta editie, Petzold dezvaluie amanunte valoroase, argumentand ideile sale cu contribuiii importante ale expertului programator Paul Yao.

Dobandindu-si de la prima editie statutul de cel mai complet manual si ghidul de orientare cel mai util pentru programarea in Windows, cartea trateaza modul de lucru pe 32 de biti si descrie teme noi din Windows 95:

 • multithreading
 • caracteristicile GDI si OLE multiprocesare preemptiva
 • tiparirea si memoria (ambele fiind complet actualizate)
 • noua interfata a utilizatorului

  Programare in Windows 95 este cea mai autorizata sursa de informatii, insotita de exemple, pentru programatorii ce scriu aplicaiii tn Microsoft(r) Windows 95. Nici programator in devenire sau cu experienta nu-si poate permite sa ocoleasca aceasta carte.

  Discheta contine codul sursa si fisierele EXE pentru toate programele din carte, precum si multe utilitare ce permit studiul si intelegerea utilizarii in Windows a urmatoarelor:

 • tastatura
 • mouse
 • memorie
 • grafica
 • culori
 • fonturi

  Chales Petzold este un distins scriitor, renumit pentru cartile si articolele sale despre Windows si OS/2. EI a primit tn 1994 premiul Windows Pioneer, oferit de Bill Gates si de Windows Magazine, pentru contributia deosebita la programarea in Windows. Au mai primit acest premiu Alan Cooper, Lyle Griffin, Joe Guthridge, Ted Johnson, lan Koenig si Ray Ozzie.

  Paul Yao este presedintele firmei The Paul Yao Company, cu sediul tn Seattle. EI s-a specializat in instruirea programatorilor in Windows incepand din 1986. Paul tine seminarii tn toata lumea despre OLE, drivere, Win32(r), Win16 si MFC. Aceasta este cea de a cincea carte despre programarea in Windows la care este co-autor.

  Domeniul: Sisteme de operare / Windows 95 / Programare in C

  Cerinte pentru sistemul de calcul: sistemul de operare Microsoft Windows 95 si Microsoft Visual C++ veriunea 4.0.