Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  9,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Colecția: Practic

Anul apariției: 2007

Nr. pagini: 232 pagini

ISBN: 9789735018252

Categorii: Comunicare, Media

Descriere

“Ghidul managerului de presa” a fost realizat cu sprijinul Ambasadei SUA la Bucuresti, in cadrul programului O presa locala mai puternica.
Autorii sunt Vlad A. Arghir, Liviu Burlacu, Daniel Cristescu, Silviu Ispas, Delia Mucica, Arina Ureche si Cristina Simion (coordonatoarea volumului).
"Ghidul managerului de presa este prima descriere morfologica comprehensiva a presei romanesti, surprinsa in amifteatrul de anatomie al unor observatii lucide, precise, lamuritoare. Structura nervoasa, configuratia muschilor si sistemul vascular arata, la prima vedere si la noi ca la carte. Organismul insa sufera. Din aceasta carte aflam cat, de ce si pana cand." (Emil Hurezeanu)


Comandă online Ghidul managerului de presa. 8 profesionisti ai presei din Romania la 9,90 lei, tiparită la editura Humanitas face parte din colecția Practic în anul 2007. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Ghidul managerului de presa. 8 profesionisti ai presei din Romania nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.